Οι πελάτες της Art Wood μπορούν να στηριχθούν σε μια εταιρεία η οποία έχει περισσότερα από 60 χρόνια παρουσία στο χώρο του ξύλου και εγγυάται την πλήρη υποστήριξη τους σε όλα τα στάδια. Aπό τις εκτιμήσεις του κόστους, την επιλογή της κατασκευής που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους, την ίδια την πώληση, την έγκαιρη παράδοση και το after sales service.

Πριν την έναρξη κάθε παραγγελίας το τεχνικό τμήμα παράγει τεχνικά σχέδια κάθε κουφώματος της παραγγελίας. Έτσι ο πελάτης ξέρει ακριβώς τον τύπο και τις λεπτομέρειες του κουφώματος που θα κατασκευαστεί αλλά και πως αυτό θα τοποθετηθεί.

Μεγάλη προσοχή δίνετε στις συσκευασίες και την προετοιμασία για την μεταφορά των προϊόντων στο εκάστοτε έργο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας ταξιδεύουν και φτάνουν πάντα στον προορισμό τους με ασφάλεια.

Όλα τα προϊόντα προστατεύονται με κατάλληλα προστατευτικά και διαχωριστές ώστε να μην ακουμπούν μεταξύ τους, είναι σφραγισμένα και στερεωμένα σε παλέτες.

Τέλος, κάθε ένα από τα προϊόντα που μεταφέρονται φέρει ετικέτα με αρίθμηση και περιγραφή ώστε να είναι εύκολα αναγνωρίσιμο.


SD

Προφίλ  |  Εγγυήσεις